Příběhy Ninjago Sezón

Ninjago - Sezóny

Zlaté zbraně - Série 0
Zlaté zbraně - Série 0

V pilotní sérii to všechno začalo. Kai se stal ninjou, a seznámil se s Coulem, Zaneem a Jayem. Společně s jejich mistrem Wuem vytrhli Kaiovu sestru Nyu ze spárů Lorda Garmadona, a Kostlivcům uštědřili lekci. Získali zlaté zbraně ale Garmadonovi se podařilo utéct.

Vzestup hadích kmenů - Série 1
Vzestup hadích kmenů - Série 1

V první sérii malý syn Lorda Garmadona -Lloyd- ze zlosti otevřel hrobky hadích lidí. Ti se spojili a společně našli čtyři stříbrné tesáky a oživili Bájného Požírače. Ale ninjům se s pomocí Lorda Garmadona podařilo Požírače zničit. Lloyd se potom s ninji spřátelil a stal se legendárním -Zeleným ninjou.

Zelený ninja - Série 2
Zelený ninja - Série 2

V druhé sérii se toho mnoho událo:  Ninjové přišli o své zlaté zbraně i o svoji loď. Garmadon se spojil s hady aby našli Ostrov Temnot. Hadi (jak se dalo očekávat) Garmadona zradili. Garmadon našel ostrov Temnot, spojil se s Pánem temnot, probudili kamennou armádu a společně dobyli Ninjago. Lloyd se seznámil se svou matkou-Misako- a společně zastavili Garmadona. Garmadon byl poražen a změnil se zpět na člověka. 

Restart - Série 3
Restart - Série 3

Ve třetí sérii génius Cyrus Borg přeměnil Ninjago City na New Ninjago City. Ovládl ho Overlord který přežil konečnou bitvu s Lloydem, sestavil armádu Nindroidů zaúčelem najít Lloyda který vlastnil Zlatou  energii, vysát mu ji a stát se Zlatým mistrem. Jeho první pokus stát se  Zlatým mistrem nevyšel protože se Lloyd zbavil své energie. Jenomže Overlord poslal své nindroidy do vesmíru získat zlaté zbraně , díky kterým by se mohl stát zlatým mistrem. Stal se zlatým mistrem napadl ninji ale na poslední chvíli se Zane obětoval, zničil Overlorda ale sám zemřel.



Podívejte se na moje videa o ninjago sezónách : 


Turnaj živlů - Série 4
Turnaj živlů - Série 4

V páté sérii se ninjové vydají na Chenův ostrov , pozváni na turnaj živlů. Dozvědí se že je Zane naživu, odhalí Chenův plán - ukrást všem jejich schopnosti a zastaví ho. Chen najde řešení: její Dceři ,která má schopnost  pohltit, vysaje živel a promění se se svojí armádou uctívačů na Anacondraie. Ninjové nemají šanci ani s pomocí všech mistrů živlů. Ale Lloydův otec povolá duchy Anacondraiských generálů z prokleté říše a zaujme jejich místo. Chen byl zničen, rovnováha obnovena.  

Posednutí - Série 5
Posednutí - Série 5

V páté sérii musí být ninjové připraveni na boj s duchy a jejich vůdcem Morrem který posedl Lloyda. Morro chce objevit říšský krystal aby mohla královna Prokletých projít do Ninjaga. Morro objeví krystal a povolá královnu. Jenomže Nya, Kaiova sestra ,jenž má živel ovládat vodu, objeví svůj Potenciál a královnu Prokletých zničí. Lloyd byl zachráněn a Morro se svými duchy byl zničen.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky