Zlaté zbraně

Zlaté zbraně - šurikeny ledu, meč ohně, kosa zemětřesení a nunčaky blesku - jsou mocné zbraně vytvořené ze zlata v Zlatých horách a ukovány v chrámu Světla, které první mistr spinjitzu použil na vytvoření Ninjaga. Dohromady mají sílu tvořit. Zlaté zbraně také pokud jsou u sebe dokážou odhalit kdo je zelený ninja. Pokud jsou zbraně ve shodě s myslí elementárního mistra dokážou se proměnit na vozidla, Wu je ze strachu, aby zbraně nenašel Garmadon, ukryl a postavil k nim strážce. Ninjové zbraně našli a použili je k ochraně Ninjaga a později je dali Garmadonovi ke zničení Bájného Požírače. Garmadon je ukradl a vyrobil z nich megazbraň. Ninjové jeho megazbraň zničili, a megazbraň vystřelila do vesmíru. Tam ji našli nindroidi a přinesli je Overlordovi aby se mohl stát zlatým mistrem. Ze zbraní mu ukovali brnění, které bylo po overlordově porážce převezeno do Borgovy věže. Potom se objevila temnota - ONI.

Kai využil své kovářské dovednosti, a roztavil brnění a ukoval z nich znovu zlaté zbraně. Po vítězství nad Temnotou zbraně ztratily svou moc. 

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky